Betaguard

antioxidáns, méregtelenítő

BetaguardA Betaguard védelmet nyújt szervezetünknek a szabad gyökökkel-, a főbb méreganyagokkal- és a környezeti szennyeződésekkel szemben.

Antioxidánsok és méregtelenítők széles spektrumát, béta-karotint és más természetes karotint tartalmaz, melyek szinergiában hatva segítik szervezetünket a mérgezési folyamatok megállításában és a sejtkárosodások megakadályozásában.

  • A béta-karotin és az E vitamin a sejtek zsírállományát védik, míg a C-vitamin és a szelén a vízállomány megtartásáról gondoskodik.
  • A és B vitaminok képesek méregteleníteni azokat az anyagokat, amelyek a daganatos megbetegedések kialakulásához vezethetnek.
  • A magnézium és a cink ellenállást biztosítanak a toxikus hatásokkal szemben. A cink továbbá megvédi szervezetünket a nehézfémek, a kadmium és a higany okozta mérgezésektől.

Az antioxidánsok védik szervezetünket a szabadgyökökkel szemben. A szabadgyökök által kiváltott káros oxidációs folyamatok felelősek a daganatos, illetve a szív- és érrendszeri megbetegedések kialakulásáért.

Az ízületi gyulladásokban, Alzheimer kórban, rákban és leukémiában szenvedő betegek mindegyikénél igen magas oxidációs károsodás figyelhető meg. Az oxidációs károk és az alacsony antioxidáns tartalom közti kapcsolat szükségessé teszi az antioxidáns tartalmú ételek, táplálék kiegészítők bevitelét.

A karotenoidok és a cink bevitelével csökkenthető a reuma kialakulásának veszélye.

Kedvezően befolyásolja egészségi állapotunkat a C- és E vitamin, a réz- és a magnézium is.

Nem csak a betegségek kezelésénél indokolt, hanem a megelőzésben is!

Különösen ajánlott hosszas antibiotikum, szteroid szedése, valamint kemoterápia után. Ajánlott még kúraszerűen mindazoknak, akik rendszeresen gyógyszert szednek, alkoholt fogyasztanak, veszélyes anyagokkal dolgoznak.

Mutasd meg másoknak is...