Full Motion

Porcépítő

Full MotionA glükozamin egy aminocukor, mely a szervezetben természetes előfordulású. Olyan molekulák építőköve, melyek a porc struktúráját és rugalmasságát biztosítják és mind az ízületek működéséhez, mind ezek épségéhez nélkülözhetetlenek.

A glükozamin a fájdalom- és az osteoarthritis egyéb tüneteinek enyhítésében, valamint az ízületi porc regenerálás fokozásában is hatásos.

Lassítja a porc leromlását. Vizsgálatok kimutatták, hogy a glükozamin gátolja azoknak az enzimeknek az aktivitását, melyek a porc leromlásáért felelősek. A glükozaminnak gyulladás gátló hatása is van.
Segíti felépíteni, kijavítani és regenerálni a porcot.

Csökkenti a fájdalmat és az osteoarthritis egyéb tüneteit. Több vizsgálat kimutatta, hogy a glükozamin hatásos az osteaoarthritis-szel összefüggő fájdalom enyhítésében. Vizsgálatok azt mutatták, hogy a glükozamin hatására csökken az ízület érzékenysége és a mozgáskorlátozottság. A glükozamin önmagában nem ad azonnali fájdalom enyhülést, de fájdalomcsillapító hatása egyértelmű és folyamatos használata hosszú távú javulást eredményez.

A glükozamin gyorsan és jó hatásfokkal szívódik fel a bélrendszerből és épül be az ízületi csatlakozásokba. A vizsgálatok során azt tapasztalták, hogy a glükozamin tényleg a csatlakozó ízületekhez tart, beépül a porcba és segít az új porc növesztésében.

Miért a Full Motion?

  • Gyógyszerészetileg tiszta, biológiailag funkcionáló glükozamin, melyet Glükozamin hidrokloridból nyernek. Ez könnyen emészthető és szulfitmentes, tehát az emésztési probléma és az allergiás reakció lehetősége minimalizált.
  • Regeneráló hatású ásványi anyag komplex, mely cink, bór és szilicium-dioxid keveréke. Ezek kulcsfontosságú anyagok az ízület egészsége szempontjából.
Mutasd meg másoknak is...