Super 10

Általános tisztítószer

Super 10A GNLD leghatékonyabb tisztítószere a Super 10, ugyanolyan erővel bír, mint egy ipari tisztítószer, a legmakacsabb szennyeződést is feloldja. Tökéletesen használható ipari tisztítószerként, de az otthoni takarításhoz is kiváló. A Super 10 könnyebbé teszi a háztartási munkákat, és egyben környezetbarát is. Hihetetlen jól oldja a zsírt, a foltokat, hatékonyan távolítja el a szennyeződéseket, a cipőnyomokat és a csempét is nagyszerűen le lehet vele mosni. A termék erejét, töménységét Önök dönthetik el, a szennyezettség mértékétől függően. Egy rendkívül hatékony termékről van szó, amelynek az ára használata során százszor is megtérül.

Sokoldalú. Szinte minden felületről, szinte minden szennyeződést eltávolít.
Koncentrátum. Kis mennyiség is elegendő.
Háromszoros aktív összetételű, felszívódik, feloldódik és emulziót képez.
Több mint harminc éve népszerű háztartási tisztítószer egész Európában.

Felhasználási javaslatok

 • Vérfoltok
 • Sütők és sütőrácsok: Melegítsék fel a sütőt maximum 50 fokra. Kapcsolják ki a sütőt és permetezzenek bele a koncentrált oldatból. Hagyják hatni a Super 10-et 5 percig.
 • Króm felületek: Szórják rá a Super 10-et, dörzsöljék meg egy ronggyal vagy egy kefével, majd alaposan öblítsék le tiszta vízzel. Töröljék szárazra a króm részeket egy puha ronggyal, így a felület foltmentesen ragyogó lesz.
 • Foltok a járófelületen /pl. cipőtalp okozta csíkok/
 • Konyhai és fürdőszobai falfelületek, csempék, bútorok
 • Táskák, bőröndök, fésűk, kefék
 • Műanyag- és üvegfelületek
 • Csempék közötti hézagok: Spricceljék rá az oldatot. Ha szeretnék a takarítást megkönnyíteni, hagyják hatni néhány percig. Majd egy kis kefével dörzsöljék át.
 • Tintafoltok: Szórjanak rá Super 10-et és várják meg amíg beleivódik a foltba. Utána fehér papírtörölközőt nyomjunk a foltra és itassuk föl.
 • Szőnyegek (valamint tapéták és bútorszövetek) Fontos: először ellenőrizzék a színtartósságot. A vízfoltok elkerülése végett a Super 10-et desztillált vízzel keverjék el. A friss foltokat először itassák fel egy puha ronggyal, amennyire tudják. Permetezzék be enyhén Super 10-zel. Várjanak 2-3 percet, amíg az oldat fel nem szívódik. Itassák fel újból a ronggyal. Permetezzék be még egyszer és a makacsabb foltokat dörzsöljék át egy kis kefével.

Ruhafoltok

Segít eltávolítani a gyümölcs, kávé, tea, smink és zsírfoltokat, és az inggallért is kitisztítja. Permetezzenek rá Super 10-t és várjanak 15-20 percig, majd mosógépben mossák ki. A makacsabb foltokhoz használjanak erősebb keveréket. Kiváló a termék 1:10 arányban szennyes ruhák foltjainak, nyakának, kézelőinek befújására. A befújt ruha nem lesz büdös még akkor sem, ha csak 1 hét múlva mossuk ki.

Enyhe szennyeződésekhez

1:10 arányú keveréket készítsenek, azaz a szóró flakonba egy rész Super 10-hez adjanak 10 rész vizet.

Ablakmosáshoz tegyünk a szóróflakonba 2-2,5 dl vízhez 1 cseppet a Super 10 koncentrátumból. Ne tegyünk belőle többet, mert fölösleges, csak szétkenjük a citromfűolajat.
Ablakunk sima lesz, lecsúszik róla a bogár is.

Általános takarításhoz

Eltávolítja a foltokat, az ujjlenyomatokat, és az enyhe zsírfoltokat, különösen a finom kikészítésű felületekről. A krómozott felületeket csillogóvá teszi, a porcelánok visszanyerik eredeti ragyogásukat, az elektromos háztartási eszközök is tökéletesen tiszták lesznek. Letisztíthatók az ajtófélfák, a kilincsek, fogantyúk és szinte minden, ami bepiszkolódhat. Permetezzék le a tisztítandó felületet, várjanak egy kicsit, és töröljék szárazra.

Speciális tulajdonságai

 • Ipari hatékonyságú, de biztonsággal használható a háztartásban is. Ártalmatlan minden olyan felületen, amely vízzel érintkezhet.
 • Három lépcsős hatása van: beszívódik, feloldja a szennyeződést és emulziót képez
 • Gazdaságos: kis mennyiség is elegendő kitakarítani az egész házat.
 • Teljes mértékben leöblíthető, nem hagy nyomokat
Mutasd meg másoknak is...